Serveis

Escoleta d’estiu 

L’Escoleta d’estiu és un període no lectiu on des dels mateixos espais s’ofereix una oferta d'activitats de lleure per a infants de l’escola, per tal de vivenciar l’estiu de forma dinàmica i divertida mitjançant jocs d’aigua i descobertes relacionades amb l’estiu i la calor. Durant el mes de juliol a l’Escola Bressol El Triangle s’ofereix un període l'escoleta d’estiu.

Servei psicopedagògic

Apostant per la màxima seguretat que es pot oferir a les famílies i benestar per als infants, l’escola camina de la mà amb un equip psicopedagògic que farà visites periòdiques per tal de fer un seguiment del bon desenvolupament de cada un dels infants i resoldrà consultes o inquietuds de  les famílies.

Servei nutricionista 

Disposem d’un servei de nutricionista guiat per l'Esther Vives, per tal que la nostra dieta sigui variada, equilibrada i utilitzant les verdures i fruites estacionals tenint en compte les diferents realitats o intoleràncies alimentàries  dels infants. També oferim un menú de sopars perquè les famílies puguin completar la dieta diària dels seus infants.

Acollida

Oferim acollida matinal i de tarda per tal de fer més compatible la vida familiar i laboral de les famílies amb la possibilitat d’utilitzar l’estoneta d’entrada del matí per fer un acompanyament als vostres fills i filles a l’escola.