Horaris i Tarifes

Des del Triangle oferim un horari molt ampli i flexible amb diversos moments d’entrada i sortida per tal de conciliar la vida laboral i familiar.

Cada matí oferim una estona d’entrada relaxada perquè les famílies que així ho desitgin puguin gaudir d’una estona acompanyant als infants a la seva segona llar

Entrant a l’aula les famílies formen part del món que els infants creen dins l’escola, essent una part activa en el seu desenvolupament. Aquesta unió de família i escola ajuda a fer que l’infant se senti més a gust i es dona molta més importància a totes les tasques que realitza dins la comunitat educativa.

Tal com es mostra a la taula horària que tenim al final de la pàgina, veureu que totes les entrades i sortides de l’escola ofereixen aquesta possibilitat d’interacció entre escola- infants- família.

La primera sortida de l’escola és després de l’estona de dinar ja que els moments d’alimentació formen part del nostre projecte educatiu. Per tant, es pot triar sortir a les 13.30 -Eat&Go- aquelles famílies que vulguin fer la migdiada a casa, o 15.00h -Eat&Sleep- després de la migdiada o a les 17.15h fent la quota All Day.

El curs comença el dia 5 de setembre del 2022 i finalitza el dia 30 de juny del 2023, seguint el calendari escolar. Alhora, a l’escola oferim escoleta d’estiu el mes de juliol en jornada intensiva de 8.45h a 13.30h o de 8.45h a 15.00h. (Oferint també l’opció a Extra matí).

Adaptació

L’adaptació és una part molt important i fonamental en l’aprenentatge dels infants. Centrant-nos en el respecte per l’infant i per les famílies, el procés d’adaptació a la nostra escola comprèn tot el mes de setembre, ja que moltes vegades l’escola bressol és el primer moment on l’infant interactua amb persones i espais desconeguts per ells.

A l’oferir matrícula oberta durant tot el curs escolar per a l’etapa de nadons, el període d’adaptació no només es fa al setembre, sinó que es durà a terme segons les entrades dels infants i les necessitats de cada família. 

Oferim una adaptació gradual i amb la possibilitat que els primers dies els acompanyi una referència familiar per ajudar a l’infant a familiaritzar-se amb l’espai, amb els companys, les mestres que l’acompanyaran i habituar-se a l’entorn de l’escola, sempre acompanyats per gaudir de més estabilitat emocional.

Calendari escolar

caledari-escolar-22-23.

TARIFES

Les tarifes de l’escola estan dividides segons les franges horàries i serveis oferts.

Resum d'horaris i preus
ENTRADES
SORTIDES
Extra Matí 75€/mensuals
Extra Matí <strong><small>75€/mensuals</small></strong>
de 7.45 a 8.45h
Ensenyança i Eat&Go 368€/mensuals
Amb fruita de mig matí i dinar
Ensenyança i Eat&Go <strong><small>368€/mensuals</small></strong><br><small>Amb fruita de mig matí i dinar<small>
de 8.45 a 9.00h
13.30h
Ensenyança i Eat&Sleep 390€/mensuals
Amb fruita de mig matí, dinar i descans
Ensenyança i Eat&Sleep <strong><small>390€/mensuals</small></strong> <br><small>Amb fruita de mig matí, dinar i descans<small>
de 8.45 a 9.00h
de 15.00 a 15.15h
All Day 434€/mensuals
Amb fruita de mig matí, dinar, descans i berenar
All Day <strong><small>434€/mensuals</small></strong> <br><small>Amb fruita de mig matí, dinar, descans i berenar<small>
de 8.45 a 9.00h
de 17.00 a 17.15h
Extra Tarda 75€/mensuals
Extra Tarda <strong><small>75€/mensuals</small></strong>
de 17.15 a 18.15h
  • Suplement menors de 12 mesos 75 € / Mensuals
  • Matrícula 125 €
  • Assegurança, servei nutricional, servei psicopedagògic i material 27 € / Mensuals